انتخابات سال دوم هیئترئیسه دوره سیوسوم کانون وکلای دادگستری مرکز که طبق دستور جلسه رسمی قرار بود روز یکشنبه، 26 مهر 1405 برگزار شود، به تعویق افتاد و به سهشنبه هفته آینده موکول شد.
به گزارش طرح نوین تعیین هیئترئیسه جدید یکی از سه محور اصلی دستور جلسه هفتاد و یکمین نشست هیئتمدیره کانون وکلای دادگستری مرکز بود که بر اساس برنامهریزیهای پیشبینیشده در وبسایت رسمی این نهاد صنفی قرار داشت؛ اما این رایگیری در موعد مقرر انجام نشد.
روایت عضو هیئتمدیره از دلیل تعویق انتخابات
«علی یاراحمدی»، عضو هیئتمدیره کانون وکلای دادگستری مرکز، با انتشار استوری در صفحه اینستاگرام خود، علت اصلی این تاخیر را تشریح کرد. بر اساس اعلام وی، غیبت «وحید قاسمیعهد» و «سعید باقری» در جلسه روز یکشنبه 26 مهرماه، موجب شد تا حدنصاب لازم برای برگزاری این انتخابات فراهم نشده و تصمیمگیری در خصوص تعیین هیئترئیسه جدید به جلسه فوقالعاده یا رسمی در سهشنبه آینده موکول گردد.
با توجه به اهمیت تحولات درونگروهی و مدیریتی نهادهای صنفی وکالت، پیگیری اخبار تکمیلی پیرامون این انتخابات از طریق رسانههای حقوقی ادامه خواهد داشت.
تماس با موسسه