به نام خدا
دهم ) کمبود ساعات مطالعه
برای قبولی در آزمون وکالت ، حداقل ۱۲۰۰ ساعت مطالعه ی مفید و موثر لازم است . بسیاری از داوطلبان در زمان بندی ساعات مطالعه ی خود دچار مشکل هستند ودرنتیجه در روزهای پایانی این کمبود وقت را به خوبی لمس می کنند و آرزو دارند که زمان آزمون تغییر نماید . از آنجاییکه موضوع کمبود ساعات ، امری حتمی و مسلم الحصول است ، از همین امروز پیشنهاد می گردد قدر فرصت ها و زمان های مطالعاتی خود را بدانید و تحت هیچ شرایطی ساعات و زمان های مطالعه خودرا صرف کارها واقدامات غیرضروری ننمایید . مطمئن باشید در هفته های پایانی منتهی به آزمون وکالت ، آرامش فکری و روانی شما عامل مهمی در موفقیت شما خواهد داشت و این آرامش محقق نخواهد شد مگر با کفایت ساعات مطالعه و اطمینان شما از به پایان رساندن مطلوب مطالعه منابع موردنظر .
خاتمه :
در این مجموعه مطالب، عوامل مهم در عدم موفقیت داوطلبان در آزمون وکالت ۹۴ را مورد بررسی قرار دادیم . مطمئن باشید این عوامل بیش از ۸۵ درصد دلایل ناکامی و شکست را تشکیل می دهند . بنابراین عقل سلیم حکم می کند در فاصله حدود ۷ ماه تا زمان برگزاری آزمون وکالت ، نهایت تلاش خودرا صرف برطرف ساختن این موانع و عوامل مخرب باشیم . در پایان ذکر چند نکته ضروری به نظر می رسد :
۱- با اعتقاد و اعتمادبه نفس بالا با هدف قبولی و کسب رتبه ی مطلوب مطالعه کنید .
۲- برنامه مطالعاتی خود را براساس توانایی های شخصی و علمی خود منطبق و هماهنگ سازید .
۳- به ازای هر ۶۰ دقیقه مطالعه ، حتما ۱۵ دقیقه استراحت نمایید .
۴- از مطالعه در ساعت ۱۲ شب تا ۵ صبح جدا خودداری کنید .
۵- مطالب مهم یا کلیدی هر درس یا قانون مربوطه را علامتگذاری یا حاشیه نویسی یا یادداشت برداری نمایید .
۶- با دوستان موفق و باسواد خود ، بیشتر مراوده داشته باشید .
۷- در طول روزهای مطالعه ، خاطرات و رویاهای زیبای زندگی خود را مرور نمایید .
۸- از افراد مایوس ، ناامید ، سهل انگار و مسوولیت ناپذیر فاصله بگیرید .
۹- برای عملکرد خوب و مثبت خود پاداش درنظر بگیرید و بالعکس برای غفلت و سهل انگاری های خود جریمه سخت معین کنید.
۱۰- با خانواده خود بیشتر معاشرت نمایید و آنها را در جریان فعالیت ها و اقدامات خود قرار دهید .
۱۱- هرگاه خسته ، مایوس ویا ناامید شدید ، اتفاقات و خاطرات خوب زندگی خودرا به یاد آورید و مطمئن باشید هیچ غیرممکنی وجود ندارد .
۱۲- بدانید موفقیت و قبولی شما در آزمون وکالت دارای آثار فردی ، خانوادگی ، اجتماعی ، شغلی و اقتصادی است . پس تمام توان و انرژی خودرا معطوف تحقق این امرمهم نمایید .
۱۳ - عملکرد مثبت شما در ماههای آینده به نوعی بیانگر توانایی های فردی و شخصی شما خواهد بود . سعی کنید چهره قوی و ماندگاری را از خود به جای بگذارید .
۱۴- در مسیر موفقیت خیلی از دیگران متوقع نباشید و تلاش کنید ، بار مسوولیت را به تنهایی حمل نمایید .
۱۵- خودرا از پیش باخته و شکست خورده ندانید . اعمال و رفتارهای شما تا روز آزمون وکالت می تواند احتمال موفقیت شما را به تدریج افزایش دهد . پس آنچه در توان دارید ، برای موفقیت خود بگذارید و مطمئن باشید زحمات و تلاش های شما بی نتیجه نخواهد ماند .
موفق باشید
محمد فرجی
مدیر موسسه طرح نوین اندیشه
۲۲/ ۱/ ۹۴