سلسله یادداشت های موفقیت در آزمون وکالت ۹۳-هفته بیست و پنجم : ۱۰ کلید طلایی برای قبولی در آزمون وکالت

برای دریافت فایل اینجا کلیک کنید


---------------------------------------------------

[poll id="34"]

-------------------------------------------------

سلسله یادداشت های موفقیت در آزمون وکالت ۹۳


هفته بیست و پنجم : ۱۰ کلید طلایی برای قبولی در آزمون وکالت


داوطلبان آزمون وکالت در مسیر موفقیت به نیمه ی راه رسیده اند . بخش قابل توجهی از آنها با برنامه ریزی هدفمند و منسجم ، برنامه ی مطالعاتی خود را پیگیری و اجرا می نمایند .کلیدهای طلایی ذیل می تواند ، در تقویت توان داوطلبان در مسیر موفقیت مفید و مؤثر باشد :

۱- نقش دعا در کسب انرژی مثبت

دعا برای افکار خلاق ، حکم محرک را دارد . اگر می خواهید دعای شما مستجاب شود ، از خدا چیزهای مهمی بخواهید .     خداوند براساس آرزوها و خواسته هایی که دارید به شما بها می دهد . دعا ، قوای درونی شما را حیات می بخشد .

اگر هدف شما قبولی در آزمون وکالت است ، ابتدا آن را از خدا بخواهید و سپس در ذهن خود ، وقوع آن را تجسم کنید و از خدا بخواهید هر طور به صلاح شماست ، عمل کند . البته یادتان نرود که باید با سختکوشی و تلاش فراوان ، در مسیر مطالعه گام بردارید و ذهن خود را از افکار مثبت و امیدوار کننده لبریز کنید . به تدریج ، قبولی در آزمون در ذهن شما ، محقق می گردد و همین امر ، یعنی قبول این حقیقت که شما می توانید در آزمون وکالت پذیرفته شوید .

۲- یادگیری مداوم

حداقل شرط لازم برای موفقیت در آزمون ، یادگیری مداوم است . بنابراین طبق برنامه ریزی خود عمل کنید و هرگز نا امید نشوید. استمرار در مطالعه و خستگی ناپذیری ، به تدریج توان یادگیری و تسلط شما بر مطالب را افزایش می دهد . نگران مطالبی که یاد نمی گیرید نباشید بلکه به آموخته های خود ببالید و تلاش کنید هر روز به میزان و حجم آن بیفزایید .

۳- دور ریختن انرژی منفی

انرژی افراد به یکدیگر منتقل می گردد . بنابراین ، از افراد ضعیف یا ناتوان علمی ، دوری کنید زیرا انرژی منفی آنها به شما منتقل می گردد . پس اگر شما از لحاظ علمی در وضعیت خوبی باشید و دیگری در وضعیت ضعیف ، به تدریج احساس خوب شما به طرف مقابل و بالعکس احساس بد ( انرژی منفی ) او به شما انتقال می یابد .

از سوی دیگر منفی بافی ، به تدریج احساس خوب ، اعتماد به نفس و آرامش را از شما سلب می کند . پس باید تلاش کنید که انرژی های منفی را از درون خودتان دور بریزید .

۴- آرامش ذهنی

برای موفقیت در آزمون باید ذهن خود را سرشار از آرامش کنید . اگر کلام و رفتار شما ، توأم با آرامش باشد بدون شک این ویژگی دنیای شما را تحت تأثیر قرار خواهد داد . ضمناً یادتان باشد ، امید بزرگترین سرمایه ی افراد است . پس آن را از خود و دیگران سلب نکنید . در کسب آرامش ذهنی ، به خود و خدایتان ایمان داشته باشید ، مثبت اندیش ، نسبت به انتظارات خود ، واقع بین و همواره صبور و بردبار باشید .

۵- اعتماد به نفس

اعتماد به نفس ، بنیادی ترین بخش شخصیت هر فرد است . افرادی که اعتماد به نفس ندارند ، مرتباً خود را سرزنش می کنند . خود را قربانی رفتار دیگران می دانند . احساس تنهایی می کنند . عدم خود باوری دارند و قادر به مدیریت زمان خود نیستند . معمولاً عصبانی و پرخاشگر هستند و ارزیابی غیر واقعی از خود دارند .

طبیعی است که فقدان اعتماد به نفس ، مانع بزرگی برای کسب قبولی در آزمون است و برای رهایی از این شرایط تلاش کنید :     اشتباهات گذشته خود را فراموش کنید . روی نقاط ضعف خود تمرکز نکنید . خود را تحقیر نکنید . پشتکار و سماجت را در دستور کار خود قرار دهید و بیاموزید که شما ، فرد منحصر به فردی هستید و می توانید مسوولیت تصمیم های مهم زندگیتان را بر عهده بگیرید .

۶- رفع موانع

در مسیر موفقیت ، دست از رقابت نکشید و همواره در پی بهتر شدن باشید . به آگاهی خود اضافه کنید و قدر زمان مطالعه خود را بدانید . سعی کنید از دیگران پیشی بگیرید و فاصله خود را با آنها بیشتر کنید . کارهای خود را اولویت بندی کنید و کمبود دانش خود را مرتفع سازید .

۷- برنامه ریزی و مدیریت زمان

دو عامل بسیار مهم برای قبولی و موفقیت در هر کاری است . طبق برنامه مطالعاتی خود درس بخوانید و اگر نتوانستید به طور کامل آن را به انجام برسانید ، نا امید نباشید . آنقدر تلاش کنید تا موفق شوید . قدر هر لحظه از زمان خود را بدانید . وقت های مرده ی خود را غنیمت بدانید ولو اندک باشد .

۸- دقت در تست زنی

در بسیاری از موارد ، شما پاسخ سوال را می دانید لیکن به یکی از دلایل ذیل ، نتیجه ی مثبت حاصل نمی شود :

یک . به دلیل سرعت در مطالعه ، منظور طراح سوال را نمی دانید .

دو . از واژه های کلیدی در متن سوال یا گزینه ها ، غفلت می کنید .

سه . علیرغم تردید در انتخاب گزینه ، بازهم به سوال پاسخ می دهید .

چهار . به علت عجله ، گزینه صحیح را به اشتباه پر می کنید .

یادتان باشد ، همان قدر که سواد برای پاسخگویی لازم است ، دقت و سرعت هم در پاسخگویی اهمیت دارد .

۹- تقویت نقاط ضعف

شما نیز همانند دیگران ، نقاط ضعفی دارید که باید به تدریج آنها را برطرف کنید . بدین منظور در ابتدا باید آنها را شناسایی کنید و سپس در پی رفع تدریجی آنها باشید . به همین دلیل در تست زدن ، دلیل پاسخگویی غلط خود را جستجو کنید و اگر نکته یا نکاتی را نمی دانید،تلاش کنید تا آنها را بیاموزید.خلاصه نویسی ها، یادداشت برداری ها و نکته برداریهای خود را مرتب مرور کنید.

اگر در آزمون های آزمایشی شرکت می کنید ، پاسخنامه تشریحی را چندین بار بخوانید و تحلیل سوالات آزمون را با دقت بشنوید. حداقل چند هزار نکته مفید و کلیدی در آنها خواهید یافت .

۱۰- فرصت جمع بندی

به گونه ای برنامه ریزی کنید که یک ماه پایانی را به جمع بندی و مرور نهایی مطالب اختصاص بدهید . رمز موفقیت و قبولی ، عملکرد حرفه ای شما در ماه پایانی است . به همین دلیل از امروز ، برای ماه پایانی خود ، بیشترین فرصت و برنامه مطالعاتی را پیش بینی کنید . بیشتر پذیرفته شدگان در آزمون وکالت ، در ماه پایانی ، فاصله ی خود را با رقبای خود بیشتر کرده اند و همین عامل اصلی برای موفقیت شان بوده است .

توجه :۱- یادداشت هفته آینده با عنوان" تشریفات برگزاری آزمون وکالت "در تاریخ ۹۳/۰۴/۲۹ تقدیم خواهد شد.

۲- دوره مجازی آمادگی آزمون وکالت ۹۳ در سایت مؤسسه آغاز شده است . جلسه ی اول هر کلاس به صورت رایگان قابل دریافت و مشاهده است .

۳- جلسه ی مشاوره و پشتیبانی آموزشی توسط آقای مهدی احمدزاده ، رتبه ی یک وکالت ۹۲ در کانون مرکز و کشور از این هفته آغاز می گردد .

موفق باشید


محمد فرجی


مدیر مؤسسه فرهنگی طرح نوین اندیشه  


۹۳/۰۴/۲۲