به نام خدا
این روزها و در گرمای تیرماه، برخی از ما، به طور همزمان درگیر سه رویداد مهم هستیم.
اول ) ماه رمضان
برای داوطلبان آزمون های حقوقی تلاقی ۱۷ ساعت روزه داری با حدداقل ۱۰ ساعت مطالعه، کار سخت و نفسگیری است. گرمای تابستان و تحمل ساعت ها گرسنگی و تشنگی از یک سو و مطالعه ی سخت و فشرده ی منابع و استرس و اضطراب آزمون از سوی دیگر، انصافاً کار سخت و طاقت فرسایی است که از عهده ی همگان بر نمی آید. افرادی که به درستی میان «روزه داری» و «مطالعه» یک پیوند مناسب ایجاد نمایند حتماً لیاقت قبولی را هم خواهند داشت.
دوم ) والیبال
مردم ایران، هفته ای دو شب شاهد افتخار آفرینی جوانان خود هستند. در وضعیتی که کمتر کسی میان غول های والیبال دنیا شانسی برای جوانان بی ادعای ایرانی تصور می نمود، آنها با اعتقاد کامل و اعتماد به نفس مثال زدنی به تدریج نقاط ضعف خود را برطرف نموده و هم اکنون مدعی صعود به دوره ی نهایی مسابقات هستند. مسلماً در موفقیت والیبالیست ها عواملی چون «انگیزه»، «تلاش و خستگی ناپذیری»، «میل به موفقیت» و « اعتماد به نفس بالا» نمود چشمگیری دارد.
سوم ) آزمون های حقوقی
به راستی کار والیبالیست ها سخت تر است یا داوطلبان آزمون های حقوقی. شاید در بدو امر این، مقایسه منطقی و صحیح نباشد اما اگر هر کدام را به عنوان یک رقابت و مسابقه ی جداگانه در نظر بگیریم به نظر می رسد، وجوه مشترک زیادی بین آنها وجود دارد. یک داوطلب آزمون های حقوقی مثل وکالت یا سردفتری کافیست:
۱- روزی۱۰- ۸ ساعت مطالعه کند.
۲- تمام دقت و تمرکز خود را صرف موفقیت در آزمون نماید.
۳- کمترین خطا و اشتباه را داشته باشد.
۴- هرگز خسته و نا امید نشود.
توجه: مطمئن باشد والیبالیست ها هم با همین استراتژی به میدان مسابقه وارد می شوند.
نتیجه: افراد موفق در جامعه، صرفنظر از ماهیت کار و وظیفه شان، از لحاظ اصول شغلی و حرفه ای بسیار به همدیگر نزدیک هستند. اگر تلاش خود را بیشتر کنیم ما هم می توانیم در گروه افراد موفق باشیم.
موفق باشید
محمد فرجی
مدیر مؤسسه طرح نوین اندیشه
۶/ ۴/ ۹۴