دولت تدبیر و امید به استقلال نهاد وکالت اعتقاد دارد

حسینعلی امیری عصر پنجشنبه در مراسمی که به مناسبت گرامیداشت روز وکیل در تالار انتظار کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران منجر به تدوین قانون اساسی و نظام تفکیک قوا در ساختار سیاسی کشور شد.
وی با اشاره به تاریخ وکالت در ایران عنوان کرد: با وجود اینکه جنس کار وکالت به نوعی به قوه قضائیه وابستگی دارد اما در جایی که وظایف قوه قضائیه در قانون اساسی آمده هیچ ربطی بین وظایف این قوه با نهاد وکالت وجود ندارد.
معاون پارلمانی رییس جمهوری افزود: وقتی از توسعه پایدار، توسعه متوازن و توسعه متناسب صحبت می کنیم در واقع این توسعه ها در سایه حاکمیت قانون امکانپذیر است.
امیری با بیان اینکه وکلا وجدان جامعه هستند، گفت: در جامعه ای که حاکمیت قانون وجود ندارد صحبت از توسعه پایدار امر بی معنایی است.
وی تاکید کرد: وکالت به عنوان یک نهاد غیرحکومتی نظارت و اجرای قانون و پافشاری در اجرای قانون و تلاش برای اجرای آن است.
معاون رییس جمهوری افزود: وکیلی که در اجرای قانون دغدغه و ترس از برخورد داشته باشد هیچ گاه نمی تواند به وظیفه وکالتی خود عمل کند.
امیری تاکید کرد: مسئولان باید بیش از هر چیز خود را یک شهروند بدانند تا بتوانند بهتر برای مردم تصمیم بگیرند.
معاون رییس جمهوری در رابطه با ارائه لایحه جامع وکالت مجلس شورای اسلامی گفت: این لایحه به دلیل اینکه ممکن بود استقلال وکلا را مخدوش کند رد و بایگانی شد.
حسینعلی امیری، معاون پارلمانی رئیس جمهوری صبح پنجشنبه به منظور بازدید از راه آهن، بازدید از قطار شهری، شرکت در همایش کانون وکلا و بررسی آخرین وضعیت زلزله زدگان، وارد کرمانشاه شد.