سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به سطح نمرات قبول‌شدگان آزمون‌های وکالت سال‌های اخیر، یک بار دیگر بر لزوم اصلاح قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار تاکید کرد.

 اصغر جهانگیر در نشست خبری امروز خود گفت: در جلسه قبل یکی از خبرنگاران سوالی درباره اصلاح قانون تسهیل وکالت داشت که بنده در پاسخ عرض کردم که اگرچه قانون تسهیل موجب رفع انحصار از موضوع وکالت شد، اما قانون قابل اصلاح است.

درباره مستنداتی که مطرح‌شده بنده مجدداً از مرکز وکلای قوه قضاییه، کانون کارشناسان و از کانون وکلا پیگیری کردم و همه این بزرگواران مفصلاً مستندات و گزارشات را برای بنده فرستادند.

حد نصاب قبولی تراز حدود 6500 تا 6800 ‌بوده که نشان می‌دهد نیمی از این نمره، نمره‌های قبولی است که به آن‌ها داده شده است.

یا پذیرفته‌شدگانی که تنها یک پنجم از تراز کل را نمره آوردند؛ یعنی 20 درصد از 100 یا در حقیقت نمره 4 از 20 را داشتند و این‌ها پذیرفته شدند که این قابل قبول نیست.

سازمان سنجش هم به صراحت اعلام کرده که هر نوع تغییر در مقادیر انحراف معیار سبب تغییر در نمره کل و تغییر در حد نصاب قبولی و نتیجتا موجب تغییر در تعداد پذیرفته‌شدگان خواهد بود.