عرفان امیرآبادی زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق تجاری اقتصادی بین المللی دانشگاه تهران است که در آزمون دکتری سال 1404 موفق به کسب رتبه 2 حقوق تجارت و سرمایه گذاری بین المللی شده است.

در ادامه مشروح گفت و گوی اختبار با عرفان امیرآبادی زاده در خصوص منابع آزمون، زمان‌بندی، نحوه مطالعه و… را خواهید خواند:

لطفا خودتان را معرفی کنید و مختصری درباره پیشینه تحصیلی و شغلی‌تان بفرمایید.

عرفان امیرآبادی زاده هستم دانشجوی ارشد حقوق تجاری اقتصادی بین المللی دانشگاه تهران؛ بنده تحصیلات کارشناسی خود را در مقطع کارشناسی در دانشگاه علوم قضایی گذراندم.

انگیزه‌تان از تحصیل در مقطع دکتری چیست؟ چرا به کارشناسی‌ارشد بسنده نکردید؟

انگیزه اصلی بنده از تحصیل در مقطع دکتری، تقویت رزومه و کسب تخصص هرچه بیشتر و علاقه وافر به موضوعات پژوهشی در حوزه تجارت بین الملل می باشد.

از چه زمان و در چه شرایطی مطالعه را شروع کردید؟

مطالعه من از آبان ماه به صورت منظم و پیوسته با ساعت کم شروع شد و در بهمن ماه به اوج خود رسید.

برنامه مطالعه‌تان به چه ترتیبی بود؟

برنامه مطالعاتی بنده در هر روز با مطالعه واژگان زبان شروع و با کار روی تست های گرامر ادامه پیدا می کرد. نهایتا با مطالعه دروس تخصصی و زدن تست تسلط این مباحث در هر روز، به پایان می رسید.

سطح سؤالات آزمون امسال را چطور ارزیابی می‌کنید؟

در درس زبان به نظرم سوالات گرامر کمی دشوار تر از سال قبل بود. درس استعداد هم به نظرم به مانند سالهای قبل در همان سطح یکسان طراحی شده بود.

در تخصصی ها با توجه به کاهش تعداد سوالات به 60 عدد از سال 1403، تسلط به همه مباحث برای داوطلب باید اهمیت زیادی داشته و در اولویت قرار گیرد.
در مورد پاسخنامه و کلید آزمون، در گرایش حاضر، کلید رسمی منتشر شده از سوی سازمان سنجش با کلیدی که مبنای تصحیح قرار گرفته بود بسیار متفاوت بود به طوری که درصد های محاسباتی بنده را جدود 10درصد کاهش داد. همچنین طرح سوالات اختلافی و اشتباه در چند مورد یکی از مهم ترین اشکالات آزمون بود.

برای ادامه تحصیل کدام دانشگاه را انتخاب کردید؟

قطعا انتخاب اول بنده دانشگاه تهران خواهد بود و سپس دانشگاه بهشتی و در نهایت تربیت مدرس.

رزومه‌تان برای مرحله مصاحبه چطور است؟

یک مقاله کنفرانسی و سوابق شرکت در موت کورت ها و همچنین نمره زبان قابل قبول در یک آزمون داخلی.

توصیه‌تان به داوطلبان آزمون های حقوقی چیست؟

با توجه به تغییرات چند سال گذشته و کسادی هرچه بیشتر در عرصه وکالت، به نظرم چیزی که بیش از بیش می تواند دانشجویان و علاقه مندان را در این حوزه موفق نماید، روی آوردن به تخصص گرایی در این رشته است.