مستنداً به «ماده 94 ق.تجارت» كه مقرر داشته هر يك از شركاء اين شركت فقط تا ميزان سهم الشركة خود در شركت مسؤوليت دارد، قاعدة كلي آن است كه شركاي اين شركت شخصاً مسؤوليتي در قبال بدهيهاي شركت ندارند اما بر اين اصل استثنائات ذيل وارد است:

استثناء اول: مستنداً به «ماده 95 ق.تجارت» بايستي عبارت «با مسؤوليت محدود» در كنار نام شركت نوشته شود. در غير اين صورت هر يك از شركاي آن در قبال كل بدهيهاي شركت مسؤوليت تضامني دارند.

استثناء دوم: مستنداً به «ماده 95 ق.تجارت» نبايستي نام هيچيك از شركاء در كنار نام شركت نوشته شود. در غير اين صورت شريك يا شركايي كه نام شركت متضمن نام آنها باشد در قبال كل بدهيهاي شركت مسؤوليت تضامني دارند.

سؤال: شركت با مسؤوليت محدود نام يكي از شركاء را به عنوان نام خود انتخاب نموده است. براي مثال با مسؤوليت محدود الف، در حاليكه "الف" نام يكي از شركاي شركت است. در اين صورت:

الف. آن شريك در مقابل بدهيها مسؤوليت تضامني دارد.P

ب. آن شريك هيچگونه مسؤوليتي در قبال بدهيها ندارد.

ج. آن شريك مسؤوليت مشترك دارد.

د. آن شريك مسؤوليت نسبي دارد.

استثناء سوم: مستنداً به «ماده 98 ق.تجارت» هر يك از شركاي شركت با مسؤوليت محدود در قبال تقويم آورده‌هاي غير نقد مسؤوليت تضامني دارند. بايد توجه داشت مسؤوليت تضامني شركاء در اين مورد در قبال مبلغ ما به التفاوت است نه مبلغ بدهي شركت و نه ارزش كل آوردة غير نقد. براي مثال شركتي ماشيني را به عنوان آوردة غير نقد به ده ميليون تقويم مي‌كند. بعداً شركت صد ميليون بدهكار مي‌شود و پس از آن معلوم مي‌گردد ارزش واقعي آن ماشين 3 ميليون بوده است. در اين صورت مسؤوليت تضامني شركاء در قبال 7 ميليون مي‌باشد.

استثناء چهارم: مستنداً به مواد 100 و 101 ق.تجارت چنانچه در هنگام تشكيل شركت با مسؤوليت محدود سهم الشركة نقد پرداخت نگردد و يا سهم الشركة غير نقد تقويم و يا تسليم نگردد، در اين صورت شركت باطل بوده و اشخاصي كه بطلان، مستند به عمل آنهاست مسؤوليت تضامني دارند.