ماده 13- اداره تصفيه بايد بلافاصله با رعايت تاريخ كليه وجوه دريافتي و پرداختي به حساب ورشكسته را در دفتر صندوق در مقابل قبض رسيد ثبت نمايد. در هر مورد بايد تاريخ پرداخت و مشخصات ورشكسته و نام و محل اقامت دهنده و گيرنده وجه بايد با قيد مبلغ و شماره دفتر روزنامه در آن نوشته شود.

ماده 14- در دفتر كل بايد به نام هر ورشكسته حساب جداگانه بازشده و تمام عملياتي كه در دفتر صندوق انجام مي‌گيرد پس از ثبت در دفتر روزنامه به دفتر كل نقل گردد.

ماده 15- اداره تصفيه بايد حساب مخصوصي در دفتر كل براي دادوستدهاي بانكي خود بازنمايد. دريافت وجه بايد به امضاء رئيس اداره تصفيه و كارمندي كه امضاء او مجاز شناخته شده به عمل آيد.

ماده 16- در آخر هر ماه بايد خلاصه حسابهاي دفتر كل با قيد شماره حساب مربوطه به دفتر آزمايش ماهيانه نقل گرديده و رئيس اداره و حسابدار وقت زير آنرا امضاء نمايند. دفتر آزمايش بايد موافقت بين مندرجات دفتر صندوق و دفتر كل و موافقت بين موجودي نقدي صندوق و دفتر كل را نشان دهد.

ماده 17- كليه دفاتر بايد با كمال دقت تنظيم گرديده و هيچ گونه قلمزدگي يا الحاق نداشته و بين‌السطورين نيز نبايد چيزي نوشته شود. گذاردن جاي خالي در قسمت مندرجات ممنوع بوده و تصحيح هر قلمي بايد در ذيل همان موضوع قيد گردد.

ماده 18- قبض رسيدهاي مذكور در ماده 13 بايد در دو نسخه صادر و نسخه دوم به ترتيب تاريخ در پرونده جداگانه كه به نام ورشكسته تنظيم مي‌شود، بايگاني گردد. شماره‌گذاري قبوض همه ساله تجديد گرديده و ته چكهاي قبوض هر سال بطور مجزا نگاهداري مي‌شود. هرگاه قسمتي از قبوض هر دسته قبض به مصرف رسيده باشد در آخر هر سال در مركز با حضور نماينده حسابداري وزارت دادگستري و در شهرستانها با حضور نماينده‌اي كه از طرف وزارت دادگستري تعيين مي‌شود بقيه قبوض هر دسته چك را باطل نموده و اين نكته را با قيد شماره‌هاي هر دسته چك در صورت مجلس اداري ذكر مي نمايد.

ماده 19 - اداره تصفيه مكلف است بلافاصله بعد از وصول پول آنرا به حساب جاري بانك بگذارد. فقط ممكن است مبلغي كه براي هزينه‌هاي جزيي لازم بوده و بيش از سه هزار ريال نباشد در اداره نگاهداري نمايد.

ماده 20- برگهاي بهادار و اشياء قيمتي بايد در محلي كه براي اينكار اختصاص داده مي‌شود نگاهداري گردد.

ماده 21- هر گاه وجه نقد يا برگ بهادار و اشياء قيمتي بنابردرخواست اداره تصفيه حوزه ديگري وصول يا تحصيل شده باشد بايد به وسيله بانك يا نامه سفارشي به اداره مربوطه فرستاده شود.

ماده 22- رئيس و كارمندان اداره تصفيه نمي‌توانند : 1- دارايي خود را با دارايي اداره مخلوط نمايند. 2- در دفاتر مخصوص ورشكستگي امور ديگري را درج كنند. 3- وجوهي كه مخصوص به يك ورشكسته است صرف امور ورشكسته ديگري ولو بطور موقت باشد بنمايند.

ماده 23- اداره تصفيه بايد از بدو شروع به عمليات حساب تفصيلي براي هزينه‌هاي ورشكسته باز نمايد.

اسناد مربوط به هزينه بايد به ترتيب تاريخ تنظيم گرديده و بعد از خاتمه ورشكستگي مجلد شده با ساير اسناد مربوط به ورشكستگي نگاهداري شود.