ماده 67- دادورز(مأمور اجرا) بايد قبل از توقيف اموال منقول، صورتي كه مشتمل بر وصف كامل اموال از قبيل نوع- عدد- وزن- اندازه و غيره كه با تمام حروف و اعداد باشد تنظيم نمايد، در مورد طلا و نقره، عيار آنها(هرگاه عيار آنها معيّن باشد) و در جواهرات اسامي و مشخّصات آنها و در كتاب، نام كتاب و مؤلّف و مترجم و خطّي يا چاپي بودن آن با ذكر تاريخ تحرير يا چاپ و در تصوير و پرده نقّاشي خصوصيّات و اسم نقّاش (اگر معلوم باشد) و در مصنوعات ، ساخت و مدل و درمورد فرش،بافت و رنگ و در مورد سهام و اوراق بهادار نوع و تعداد و مبلغ اسمي آن و به طور كلّي در هر مورد مشخصات و خصوصيّاتي كه معرّف كامل مال باشد نوشته ميشود.
ماده 68- تراشيدن و پاك كردن و الحاق و نوشتن بين سطرها در صورت اموال ممنوع است و اگر سهو و اشتباهي رخ داده باشد دادورز(مأمور اجرا) در ذيل صورت آن را تصحيح و به امضاي حاضران ميرساند.
ماده 69- هرگاه اشخاص ثالث نسبت به اموالي كه توقيف ميشود اظهار حقّي نمايند دادورز(مأموراجرا) مشخصات اظهاركننده و خلاصه اظهارات او را قيد ميكند.
ماده 70- هرگاه محكومٌله و محكومٌعليه يا نماينده قانوني آنها حاضر بوده و راجع به تنظيم صورت ايراد و اظهاري نمايند دادورز(مأموراجرا) ايراد و اظهار آنان را با جهات رد يا قبول در آخر صورت قيد ميكند. طرفين اگر حاضر باشند ظرف يك هفته از تاريخ تنظيم صورت حقّ شكايت خواهند داشت والاّ صورت اموال از طرف قسمت اجرا به طرف غايب ابلاغ ميشود و طرف غايب حقّ دارد ظرف يك هفته از تاريخ ابلاغ شكايت نمايد.
ماده 71- در صورت اموال بايد تاريخ و ساعت شروع و ختم عمل نوشته شود و به امضاي دادورز(مأموراجرا) و حاضران برسد هرگاه محكومٌله و محكومٌعليه يا نماينده قانوني آنها از امضاي ذيل صورت اموال امتناع نمايند مراتب در صورت قيد ميشود.
ماده 72- دادورز(مأمور اجرا) به تقاضاي محكومٌله يا محكومٌعليه رونوشت گواهي شده از صورت اموال را به آنها خواهد داد.